Контакт информации

Компанијата е лоцирана во ГТЦ Глобал 2ри кат.

Доколку имате прашања околу вашиот бизнис или транспорт на вашите производи, материјали и добра, можете слободно да нё контактирате на подолу објавените телефонски броеви, преку нашата е-пошта или па директно да не посетите во нашите канцеларии.

Дооел Дано Транс .
Битолска 11 Струмица,
Р.Македонија.

Контакт форма